Ràdioactius

Ràdioactius és una ràdio comunitària impulsada des del Pla Comunitari del Poble-sec que neix el 2016 a partir d’un taller de ràdio i, actualment, és un col·lectiu que funciona de manera autònoma i assembleària, amb l’objectiu de fomentar la xarxa de barri i l’empoderament  veïnal mitjançant la comunicació.

Els programes tracten contingut diversos, en els que es donen a conèixer projectes i problemàtiques del barri, intentant reflectir la diversitat cultural i sempre amb una mirada de gènere.

Durant aquest temps, s’han realitzat diversos tallers de formació per incentivar a veïnes i veïns a conèixer el món de la ràdio i desenvolupar habilitats de comunicació.

El 2017 es va realitzar el primer taller de ràdio i gènere “Veus per la Igualtat” que va tenir com a objectiu formar a dones en perspectiva de gènere i incorporar els seus debats a un programa de ràdio dirigit i locutat per elles mateixes. A partir d’aleshores, s’han realitzat dues formacions més en ràdio i perspectiva de gènere, incloent també la part tècnica de control de so.

A l’any 2018 vam rebre el premi del Districte Sants-Montjuïc a la innovació.

També s’han realitzat dos ràdioteatres: 

Propera parada: Poble-sec 

Memòries d’un barri 

PARTICIPA-HI! 

Contacta amb nosaltres per reservar la teva plaça a  radioactiuspoblesec@gmail.com