Poble-sec Jove i feminista 8M 2021

“Poble-sec Jove i Feminista” és una campanya fotogràfica, que sorgeix de la comissió de joves del Pla Comunitari, amb l’objectiu de visibilitzar les noies joves del barri que estan participant en diferents espais del barri.

De vegades trobem que costa que les adolescents participin en activitats comunitàries o es vinculin a col·lectius. És per això que, des de la comissió de joves, creiem molt important tenir una mirada positiva i donar valor a les joves que sí estan presents en aquets espais i entitats, fent activitat d’oci, culturals i esportives. 

Participar és un primer pas per a empoderar-se i fer sentir les seves veus.

Dins de la campanya s’ha elaborat un video des del taller d’audiovisual de l’Espai 12@16 que recull les fotografíes de les noies que han participat a més de dos pòsters.

Han participat: APC-IMSS, Espai 12@16, tarda jove, Associació Joves Units del Poble-sec, Sector Jove- Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Espai Infància-Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Punt d’Informació Juvenil Paral·lel, Associació Nexes Interculturals, CRAE Kairós- EDUVIC, Agència de Salut Pública de Barcelona, INS Consell de Cent, INS Maristes Anna Ravell, Fundació Idea, APA Poble-sec, Bastoneres del Poble-sec, Districte de Sants- Montjuïc.