Taula “Enredem Poble-sec”

“Enredem Poble-sec” és un espai de trobada i coordinació de col·lectius i projectes veïnals del Poble-sec per la transformació social i econòmica.

Des del Pla Comunitari es vol donar suport a iniciatives socioeconòmiques que cobreixin necessitats al barri i generin ocupació de qualitat des de l’Economia Social. Per a fer-ho possible actualment estem acompanyant el procés de consolidació i enfortiment d’aquest espai nou de participació.

Entitats, serveis i col·lectius que hi participen:

Associació l’Horitzó Dansa – EcosisteMamas, La Tinta, Espai Petit Molinet, Cooperativa La Eroteca, Cooperativa Bar La Raíz, Energètix, Nexes Interculturals. Cuidem Montjuic. Okno,, Som La Clau, Cooperativa Raons, Transductores, Cooperativa La Raposa del Poble-sec. Bar vegà i llibreria feminista, Més que cures, Hort de la Font Trobada, Horts de Font de la Guatlla, Poble-sec Feminista, La Creatura, l’Arca, La Quinta Pata, Projecte Creadoness, Associació MediaciónTRNS, Teatre Arnau, Pa’tothom, Grup impulsor de l’economat popular al Poble-sec, Raons, Asociació El Arca / Blooming Community, Associació Espai familiar Somiatruites, Espigadores.