Taula de Transició Ecosocial

La Taula de Transició Ecosoacial és un espai veinal i d’entitat socials desde el cua ¡l es treballa de forma comunitària en relació amb la sensibilització i millora de la sostenibilitat mediambiental, la cura de l’entorn natural i urbà amb una mirada de Transició Ecosocial.

El Pla Comunitari participa en l’Aula Ambiental Itinerant, activada l’any 2022. Un espai de referència per a l’educació ambiental i la sostenibilitat, promovent la participació veïnal, d’entitats ambientalistes i socials i fomentant el treball en xarxa, amb la finalitat de facilitar que infants, joves i la ciutadania en general puguin accedir a la informació, coneixements i pràctiques ambientals de referència.

Les accions de l’Aula ambiental es basen en tres àmbits: energia, alimentació saludable i sostenible i residu zero.

Entitats, serveis i col·lectius que hi participen: Agència de Salut Pública, Districte de Sants-Montjuïc, Serveis Socials, Escola Tres Pins, xarxa d’Aules ambientals del Districte de Sants-Montjuïc, Taula d’Emergència climàtica de Sants-Montjuïc, Energetix, Associació Som La Clau, Espigadoras, xarxa Trocasec, Cuidem Montjuïc, Economat Popular, La Seca, Hort de la Font trobada, Espai MOMU, la Mundial, llibreria la Carbonera, Transductores, La Raposa, Bona Voluntat en Acció.